YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

Jobke

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 4 tot 6 personen
Afmetingen: 10.50 x 3.00 m
Diepgang: 0.8 m
Doorvaarthoogte: 2.30 m

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 6 personen
Koelkast met vriesvak
Kachel
Toilet

Stap aan boord van de prachtige Jobke, een stijlvolle motorboot die geschikt is voor 4 tot 6 personen en is uitgerust met alle moderne gemakken die u nodig heeft voor een onvergetelijke vaarvakantie. Met haar elegante lijnen en comfortabele interieur biedt de Jobke de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Met een lengte van 10,50 meter en een breedte van 3 meter biedt de Jobke volop ruimte en comfort voor uw gezelschap. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie met uw familie of vrienden, de Jobke is de ideale boot voor een onvergetelijke vaarervaring.

Met een diepgang van slechts 0,8 meter en een doorvaarthoogte van 2,30 meter is de Jobke perfect geschikt voor het verkennen van de Nederlandse waterwegen en kan ze gemakkelijk onder de lage bruggen door varen die deel uitmaken van het unieke Nederlandse landschap.

Of u nu wilt genieten van de prachtige natuur van de Friese meren, de historische grachten van Dokkum of de schilderachtige dorpjes en steden langs de Nederlandse waterwegen wilt bezoeken, met de Jobke heeft u de vrijheid en flexibiliteit om te gaan en staan waar u wilt.

Met haar moderne voorzieningen, zoals een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapplaatsen en een toilet, biedt de Jobke alle comfort en gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen en zorgeloze vaarvakantie. Kortom, huur de Jobke bij Yachtrental Sneek en ervaar de vrijheid, luxe en comfort van een onvergetelijke vaarvakantie op de Nederlandse wateren.

× WhatsApp