YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

Indus

Beschikbaarheid

Specificaties                                                      

Geschikt voor 4 tot 6 personen
Afmetingen: 10.00 x 2.80 m
Diepgang: 0.8 m
Doorvaarthoogte: 2.30 m

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 6 personen
Koelkast met vriesvak
Kachel
Toilet met spoelbak
Half-open kajuit
Aanrecht met spoelbak en 4 pits fornuis
Ruime salon met 2 (slaap)banken

De Indus is een charmante 4-6 persoons Motortjalk en de “kleinste” in de vloot van Yachtcharter Yachtrental. Dit schip is perfect voor een gezellige vakantie op het water met vrienden of familie. Het schip heeft een unieke verschijning en haar vaareigenschappen zijn goed beheersbaar door haar rompvorm. De schepen zijn uiterst stabiel en leuk om te zien, waardoor je zeker de aandacht trekt op het water.

Als je het mooie Friesland wilt ontdekken, dan zijn de robuuste Friese Tjalken van Yachtcharter Yachtrental een ideale keuze. Alle schepen zijn uitgerust met 2 gezellige kajuiten, een ingerichte keuken, salon en eigen toilet met wastafel aan boord. Dit betekent dat je alle comfort en voorzieningen hebt die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie op het water.

Een van de grootste voordelen van het varen met een Friese Tjalk is dat je met een geringe doorvaarthoogte, diepgang en breedte de mooiste plaatsen in Friesland kunt ontdekken. Je vaart op plekken waar anderen niet kunnen varen en kunt dus genieten van de meest afgelegen en ongerepte gebieden. Het varen is gemakkelijk en snel te leren, en een vaarbewijs is niet verplicht. Daarnaast hebben alle Tjalken een boegschroef die het manoeuvreren nog eenvoudiger maakt.

Al onze schepen zijn uitgerust met een krachtige binnenboord dieselmotor, boegschroef, verwarming, koelkast, toilet, 4-pits kooktoestel, 12 volt aansluiting, bedieningsstoel, zwemtrap, kussens en walstroomkabel. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie op het water. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf en je reisgenoten mee te nemen en te genieten van de prachtige natuur en rust op het water.

Kortom, de Indus is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een knus en comfortabel schip om Friesland te ontdekken. Met haar unieke verschijning, goede vaareigenschappen en alle voorzieningen aan boord, zal ze je een onvergetelijke vakantie op het water bezorgen.

× WhatsApp