YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

Hamal

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 6 tot 8 personen
Afmetingen: 11.00 x 3.10 m
Diepgang: 0.8 m
Doorvaarthoogte: 2.30 m

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 6 personen
Koelkast met vriesvak
Kachel
Toilet met spoelbak
Aanrecht met fornuis 4 pits
Stuurhut waarvan zij- achterkant volledig open kan

Welkom aan boord van de Hamal, een prachtige motortjalk die de perfecte combinatie biedt van comfort, luxe en avontuur. Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke vaarvakantie in Friesland, dan is de Hamal de perfecte keuze voor u.

Met een capaciteit van 6-8 personen biedt de Hamal voldoende ruimte voor families en vriendengroepen om samen te genieten van een ontspannen vaarvakantie. De motortjalk is uitgerust met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft, waaronder een boegschroef, een half-open kajuit, een achterkajuit en een aanrecht met spoelbak en fornuis met 4 pitten.

De Hamal beschikt ook over een koelkast met vriesvak, een toilet met spoelbak, verwarming, een krachtige 40-50 pk diesel motor, een dieseltank van 200 liter en een watertank van 400 liter. Met een lengte van 11 meter, een breedte van 3,10 meter en een diepgang van slechts 0,80 meter, is de Hamal perfect geschikt voor het verkennen van de prachtige Friese wateren.

Met de geringe doorvaarthoogte van slechts 2,30 meter en de mogelijkheid om de zij- en achterkant van de stuurhut volledig te openen, biedt de Hamal u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Ontdek de mooiste plekjes van Friesland en vaar daar waar anderen niet kunnen varen. Het varen is gemakkelijk en snel te leren en er is geen vaarbewijs vereist.

Kortom, huur de Hamal bij Yachtrental Sneek en geniet van een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland met uw vrienden en familie. Ontdek de schoonheid van de Friese meren en waterwegen, terwijl u geniet van alle comfort en luxe die de Hamal te bieden heeft.

× WhatsApp