YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

Deneb

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 4 tot 6 personen
Afmetingen: 10.50 x 3.00 m
Diepgang: 0.8 m
Doorvaarthoogte: 2.30 m

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 6 personen
Koelkast met vriesvak
Kachel
Toilet

Stap aan boord van de prachtige Deneb, een stijlvolle motorboot die geschikt is voor 4 tot 6 personen en is uitgerust met alle moderne gemakken die u nodig heeft voor een onvergetelijke vaarvakantie. Met haar elegante lijnen en comfortabele interieur biedt de Deneb de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Met een lengte van 10,50 meter en een breedte van 3 meter biedt de Deneb volop ruimte en comfort voor uw gezelschap. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie met uw familie of vrienden, de Deneb is de ideale boot voor een onvergetelijke vaarervaring.

Met een diepgang van slechts 0,8 meter en een doorvaarthoogte van 2,30 meter is de Deneb perfect geschikt voor het verkennen van de Nederlandse waterwegen en kan ze gemakkelijk onder de lage bruggen door varen die deel uitmaken van het unieke Nederlandse landschap.

Of u nu wilt genieten van de prachtige natuur van de Friese meren, de historische grachten van Dokkum of de schilderachtige dorpjes en steden langs de Nederlandse waterwegen wilt bezoeken, met de Deneb heeft u de vrijheid en flexibiliteit om te gaan en staan waar u wilt.

Met haar moderne voorzieningen, zoals een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapplaatsen en een toilet, biedt de Deneb alle comfort en gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen en zorgeloze vaarvakantie. Kortom, huur de Deneb bij Yachtrental Sneek en ervaar de vrijheid, luxe en comfort van een onvergetelijke vaarvakantie op de Nederlandse wateren.

× WhatsApp