YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

De Stavoren

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 2 tot 4 personen
Afmetingen: 9.50 x 2.35 m
Diepgang: 0.6 m
Doorvaarthoogte: 1.65 m
Watertank: 400L
Vuilwatertank: 240L
Stroomvoorziening: elektra
Voorzien van Diesel-Generator, dus altijd varen ook bij lege accu

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 4 personen
Koelkast met vriesvak
Keramische kookplaat incl. afzuigkap
Koffieapparaat (filter) en waterkoker
Combi oven
Kachel
Douche en toilet
Televisiescherm

De Hindeloopen en Stavoren zijn de kleinste in onze elektrische vloot, maar zeker niet klein! Ze zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat uw vaarvakantie door Friesland eentje wordt om niet te vergeten! Door de elektrische aandrijving vaart u geruisloos Friesland door en de beperkte diepgang en doorvaarthoogte zorgt ervoor dat u op unieke plekjes kunt komen.

De Hindeloopen en Stavoren bieden slaapruimte aan 4 personen, verdeeld over een tweepersoonsbed en een stapelbed. Tevens is de keuken voorzien van alle luxe en is er voor 4 personen een complete inventaris aan boord.
De toilet en douche (met warm water) maken het geheel tot een zeer compleet schip voor de hele familie.

De Stavoren is een indrukwekkende elektrische houseboat die het watersportleven opnieuw definieert. Met haar moderne technologie en duurzame aandrijving biedt ze een unieke en comfortabele beleving op het water. Perfect voor avonturiers die op zoek zijn naar een nieuwe en uitdagende manier om het water te verkennen.

De Stavoren is geschikt voor 2 tot 4 personen en biedt alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een comfortabele reis. Met haar afmetingen van 9.50 x 2.35 m en een diepgang van slechts 0.6 m is ze ideaal voor diverse watersportactiviteiten.

Geniet van het prachtige uitzicht op het water terwijl u varend het landschap verkent, zonder concessies te doen aan de natuur. Dankzij haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving zorgt de Stavoren voor een onvergetelijke beleving op het water.

Word deel van de toekomst van watersporten en ontdek het water op de elektrische hybride houseboat De Stavoren. Maak uw droom waar en beleef de ultieme vrijheid op het water.

× WhatsApp