YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

De Sneek

Beschikbaarheid

Let op: deze boot is niet vaarbaar maar wordt enkel verhuurd als stilliggende accommodatie op het water aan de Eeltjebaasweg 5 in Sneek!

Specificaties

Geschikt voor maximaal 10 personen
Afmetingen: 12.50 x 3.25 m
Diepgang: 0.6 m
Doorvaarthoogte: 1.65 m
Watertank: 400L
Vuilwatertank: 240L
Stroomvoorziening: elektra

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 8 personen
Koelkast incl. vriesvak
Keramische kookplaat incl. afzuigkap
Koffieapparaat (filter) en waterkoker
Combi oven
Kachel
Douche en toilet
Televisiescherm

Let op: deze boot is niet vaarbaar maar wordt enkel verhuurd als stilliggende accommodatie op het water aan de Eeltjebaasweg 5 in Sneek!

 

De Sneek is de grootste elektrische hybride boot van de vloot. Geschikt voor maximaal 10 personen is het de perfecte boot voor de hele familie of voor een groep vrienden. U vindt aan boord 3 tweepersoonsbedden en 4 eenpersoonsbedden. De ruime keuken is voorzien van alle gemakken en u zet met gemak een maaltijd voor 8 personen op tafel.

De elektrische hybride houseboat De Sneek is de perfecte keuze voor grotere groepen en gezinnen. Geschikt voor 6 tot 10 personen, biedt ze voldoende ruimte en comfort tijdens uw avontuur op het water.

Met haar afmetingen van 12.50 x 3.25 m en een diepgang van slechts 0.6 m, is De Sneek ideaal voor diverse watersportactiviteiten en biedt ze u volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

De Sneek is uitgerust met de modernste technologie en biedt een efficiënt en milieuvriendelijk vervoersmiddel voor uw volgende avontuur.

Ontdek het water op een unieke manier met De Sneek, de elektrische hybride houseboat die u de ultieme vrijheid en comfort op het water biedt. Maak herinneringen voor het leven en beleef de pracht van het water op een milieuvriendelijke manier.

× WhatsApp