YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

De Ijlst

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 2 tot 4 personen
Afmetingen: 10.00 x 2.70 m
Diepgang: 0.6 m
Doorvaarthoogte: 1.65 m
Watertank: 400L
Vuilwatertank: 240L
Stroomvoorziening: elektra
Voorzien van Diesel-Generator, dus altijd varen ook bij lege accu

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 4 personen
Koelkast met vriesvak
Keramische kookplaat incl. afzuigkap
Koffieapparaat en waterkoker
Combi oven
Kachel
Douche en toilet
Televisiescherm

De IJlst is net iets groter dan de Hindeloopen en Stavoren en dat merkt u in de leefruimte aan boord. De IJlst is qua leefruimte binnen en buiten perfect geschikt voor een relaxte vaarvakantie door Friesland. De geringe doorvaarthoogte en diepgang maken het mogelijk dat ook de kleinste sloten en meren bevaren kunnen worden.

De uitrusting van IJlst is zeer compleet met een warmwatervoorziening, ruime koelkast, combi oven, 4 pits kooktoestel en natuurlijk een koffiezetapparaat en waterkoker. Kortom: laat u verrassen door dit luxe afgewerkte jacht.

De Ijlst is een verbluffende elektrische houseboat die het watersportleven opnieuw uitvindt. Met haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving is ze de perfecte keuze voor avonturiers die op zoek zijn naar een unieke en comfortabele beleving op het water.

Met haar afmetingen van 10.00 x 2.70 m biedt de Ijlst plaats aan 2 tot 4 personen en is uitgerust met moderne faciliteiten voor comfort en gemak tijdens het varen. Met een diepgang van slechts 0.6 m en een doorvaarthoogte van 1.65 m is de Ijlst ideaal voor diverse watersportactiviteiten.

Beleef de ultieme vrijheid terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op het water. De Ijlst biedt een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame manier om te genieten van de natuur. Dankzij haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving zorgt de Ijlst voor een unieke en onvergetelijke beleving op het water.

Word deel van de toekomst van watersporten en ontdek het water op de elektrische hybride houseboat De Ijlst. Maak uw droom waar en beleef de ultieme vrijheid op het water.

× WhatsApp