YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

De Hindeloopen

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 2 tot 4 personen
Afmetingen: 9.50 x 2.35 m
Diepgang: 0.6 m
Doorvaarthoogte: 1.65 m
Watertank: 400L
Vuilwatertank: 240L
Stroomvoorziening: elektra
Voorzien van Diesel-Generator, dus altijd varen ook bij een lege accu

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 4 personen
Koelkast met vriesvak
Keramische kookplaat incl. afzuigkap
Koffieapparaat (filter) en waterkoker
Combi oven
Kachel
Douche en toilet
Televisiescherm

De Hindeloopen en Stavoren zijn de kleinste in onze elektrische vloot, maar zeker niet klein! Ze zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat uw vaarvakantie door Friesland eentje wordt om niet te vergeten! Door de elektrische aandrijving vaart u geruisloos Friesland door en de beperkte diepgang en doorvaarthoogte zorgt ervoor dat u op unieke plekjes kunt komen.

De Hindeloopen en Stavoren bieden slaapruimte aan 4 personen, verdeeld over een tweepersoonsbed en een stapelbed. Tevens is de keuken voorzien van alle luxe en is er voor 4 personen een complete inventaris aan boord.
De toilet en douche (met warm water) maken het geheel tot een zeer compleet schip voor de hele familie.
Let op: de Hindeloopen beschikt als enige boot niet over een boegschroef

De Hindeloopen is de ultieme elektrische houseboat voor avonturiers op zoek naar een unieke en duurzame manier om het water te verkennen. Deze innovatieve boot biedt plaats aan 2 tot 4 personen en is voorzien van moderne faciliteiten die zorgen voor comfort en gemak tijdens het varen. Met afmetingen van 9.50 x 2.35 m en een diepgang van slechts 0.6 m is de Hindeloopen geschikt voor diverse watersportactiviteiten.

Geniet van het prachtige uitzicht op het water terwijl u varend het landschap verkent, zonder concessies te doen aan de natuur. Deze elektrische houseboat biedt een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame manier om te genieten van de natuur. Dankzij haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving zorgt de Hindeloopen voor een unieke en comfortabele beleving op het water.

Voor avonturiers die op zoek zijn naar een nieuwe en uitdagende manier om het water te verkennen, biedt de Hindeloopen de ultieme oplossing. Maak uw droom waar en ontdek het water op de elektrische hybride houseboat De Hindeloopen.

× WhatsApp