YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

De Dokkum

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 5 tot 7 personen
Afmetingen: 11.50 x 2.70 m
Diepgang: 0.6 m
Doorvaarthoogte: 1.65 m
Watertank: 400L
Vuilwatertank: 240L
Stroomvoorziening: elektra
Voorzien van Diesel-Generator dus altijd varen bij lege accu

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 7 personen
Koelkast met vriesvak
Keramische kookplaat incl. afzuigkap
Koffieapparaat (filter) en waterkoker
Combi oven
Kachel
Douche en toilet
Televisiescherm

De Dokkum en Franeker zijn weer twee gelijke jachten, elk geschikt voor maximaal 7 personen. U vindt een tweepersoonsbed in de salon (zithoek kunt u ombouwen), 2×2 stapelbedden in de achterste hut en een los 1 persoonsbed in de tussenruimte.

Net als de andere jachten, zijn ook deze twee boten erg luxe afgewerkt en uitgerust. De ruime salon met keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een waterkoker, koffieautomaat en een combi oven. Voor uw gemak zijn de boten uitgerust met een warmwatervoorziening en een kachel. De tweede stuurstand binnen maakt de boot geschikt voor alle weerstypen.

De Dokkum is een baanbrekende elektrische houseboat die de manier waarop we het water beleven volledig verandert. Met haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving is ze de perfecte keuze voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke beleving op het water.

Met haar afmetingen van 11.50 x 2.70 m biedt de Dokkum plaats aan 5 tot 7 personen en is uitgerust met moderne faciliteiten voor comfort en gemak tijdens het varen. Met een diepgang van slechts 0.6 m en een doorvaarthoogte van 1.65 m is de Dokkum ideaal voor diverse watersportactiviteiten.

Geniet van de vrijheid op het water terwijl u het prachtige uitzicht bewondert. De Dokkum biedt een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en comfortabele manier om te genieten van de natuur. Dankzij haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving zorgt de Dokkum voor een unieke en onvergetelijke beleving op het water.

Word deel van de toekomst van watersporten en ontdek het water op de elektrische hybride houseboat De Dokkum. Maak uw droom waar en beleef de ultieme vrijheid op het water met uw familie of vrienden.

× WhatsApp