YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

De Bolsward

Beschikbaarheid

Specificaties

Geschikt voor 4 tot 6 personen
Afmetingen: 10.50 x 2.70 m
Diepgang: 0.6 m
Doorvaarthoogte: 1.65 m
Watertank: 400L
Vuilwatertank: 240L
Stroomvoorziening: elektra
Voorzien van Diesel-Generator dus altijd varen, ook bij een lege accu

Uitrusting aan boord

Keukeninventaris voor 6 personen
Koelkast met vriesvak
Keramische kookplaat incl. afzuigkap
Koffieapparaat (filter) en waterkoker
Combi oven
Kachel
Douche en toilet
Televisiescherm

De Bolsward is het ideale schip voor uw Friese vaarvakantie. De boot biedt ruimte aan maximaal 6 personen, verdeeld over 2 stapelbedden en 2 tweepersoonsbedden. De achterruimte waar een tweepersoonsbed en een stapelbed zijn ingebouwd, kunt u afsluiten door een tussendeur.

In de ruime keuken vindt u alles wat u nodig heeft: ruime koelkast, 4 pits kooktoestel, combi oven en natuurlijk een zeer complete inventaris voor 6 personen. Door de warmwatervoorziening bent u ten alle tijde ook verzekerd van een warme douche of een sopje voor de afwas.
En is het slecht weer, maar wilt u wel verder varen? Geen probleem: de tweede stuurstand binnen biedt u de kans om met slecht weer droog te blijven terwijl u vaart.

De Bolsward is een revolutionaire elektrische houseboat die de manier waarop we watersport beleven verandert. Met haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving is ze de perfecte keuze voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke beleving op het water.

Met haar afmetingen van 11.00 x 2.70 m biedt de Bolsward plaats aan 4 tot 6 personen en is uitgerust met moderne faciliteiten voor comfort en gemak tijdens het varen. Met een diepgang van slechts 0.6 m is de Bolsward ideaal voor diverse watersportactiviteiten.

Geniet van de vrijheid op het water terwijl u het prachtige uitzicht bewondert. De Bolsward biedt een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en comfortabele manier om te genieten van de natuur. Dankzij haar geavanceerde technologie en duurzame aandrijving zorgt de Bolsward voor een unieke en onvergetelijke beleving op het water.

Word deel van de toekomst van watersporten en ontdek het water op de elektrische houseboat De Bolsward. Maak uw droom waar en beleef de ultieme vrijheid op het water met uw familie of vrienden.

× WhatsApp