YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

Over ons en contact

Contact


 • Adres

  Eeltjebaasweg 5
  NL-8606KA
  Sneek


 • Telefoon

  +31 (0)6-35 31 09 22


 • E-mail en website

  info@yachtrental.nl

  www.yachtrental.nl

   

 • Bedrijfsgegevens

  KvK: 88878066
  BTW: NL864808689B01

 • Welkom bij Yachtrental! Sinds januari 2023 dragen wij zorg voor de verhuur van onze prachtige 5 Friese Tjalken. Deze tjalken, vergelijkbaar met Kruisers, zijn voor watersportliefhebbers die graag nostalgisch op avontuur gaan. Deze boten zijn namelijk liefst 100 jaar oud. In de loop der jaren zijn ze structureel gerenoveerd waardoor de boten in uitmuntende staat verkeren.

  Onze passie voor watersport begon al op jonge leeftijd. Het plezier dat we beleefden aan het varen en de vrijheid die we voelden op het water, heeft ons uiteindelijk doen besluiten om Yachtrental over te nemen. Wij willen onze liefde voor watersport graag delen met anderen en laten graag aan u zien wat voor prachtige plekjes Friesland te bieden heeft.

  Ons kantoor is gevestigd aan de Eeltjebaasweg 5 in Sneek, alwaar de boten ook liggen in de jachthaven op It Ges. Hier ontvangen wij onze klanten en geven wij graag persoonlijk advies over de verschillende boten en routes. Onze dagelijkse leiding is in handen van Peter-Jan de Jong. Hij staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van tips en adviezen.

  Bij Yachtrental kunt u terecht voor het huren van diverse boten, van klassieke diesel tsjalks tot moderne hybride huisboten. Al onze boten zijn goed onderhouden en voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw vaarervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Of u nu met vrienden, familie of collega’s komt, wij bieden boten aan in verschillende groottes en prijsklassen, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. We verhuren weekenden, midweken, weken en 2 weken. Uiteraard zijn verschillende periodes ook mogelijk na overleg.

  Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onbezorgd kunnen genieten van hun vaarvakantie. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen via info@yachtrental.nl en 06 35 31 09 22. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze en onvergetelijke vakantie op het water te bieden en hopen u snel te mogen verwelkomen bij Yachtrental!

× WhatsApp