YachtRentalYachtRental
wachtwoord vergeten?

Hamal

Huisboot
Nederland
Buitenstvallaat 2, 9204 WX Drachten
+31-(0)630744016
Sa 14.00 Uhr
Sa 12.00 Uhr

Van deze 6-8 persoons motorjacht, de Hamal, hebben we er een in onze vloot. Het is de enige Tjalk-motor met open cockpit, achterkajuit en binnen- en buitenbesturing, daarom erg populair bij de gasten.

We willen u graag kennis laten maken met (Yachtcharter Yachtrental) de robuuste “Friese Tjalken”, die allemaal zijn uitgerust met 2 gezellige hutten, een ingerichte keuken, salon en een eigen toilet aan boord. Als je echt een groot vaargebied en Friesland wilt “ontdekken”, kies dan voor een echte Friese Motortjalk.
Door de geringe doorvaarthoogte, diepgang en breedte van onze unieke motortjalken ontdekt u mooiste plaatsen in Friesland. U vaart daar waar anderen niet kunnen varen. Het varen (besturen) is gemakkelijk en snel om te leren, een vaarbewijs is niet verplicht. Naast de dieselmotor hebben de Tjalken een boegschroef die het manoeuvreren nog eenvoudiger maakt.

Al onze schepen zijn uitgerust met een krachtige binnenboord dieselmotor, boegschroef, verwarming, koelkast, toilet, 4-pits kooktoestel, 12 volt aansluiting, bedieningsstoel, zwemtrap, kussens en walstroomkabel.

specificatie:
≈ 6-8 personen
≈ Boegschroef
≈ Half-open kajuit
≈ Achterkajuit
≈ Aanrecht met spoelbak en fornuis (4 pits)
≈ koelkast met vriesvak
≈ Toilet met spoelbak
≈ Verwarming (hete lucht)
≈ Krachtige 40-50 pk diesel
≈ Dieseltank 200 ltr.
≈ Watertank 400 ltr.
≈ Afmetingen: 11.00 x 3.10 x 0.80 m.
≈ Doorvaarhoogte 2,30 m.
≈ Achterkajuit voor 2 tot 4 personen
≈ Stuurhut waarvan de zij- achterkant volledig open gemaakt kan worden
≈ Een ruime salon met 4 vaste zitplaatsen (evt. eenpersoons bed) en losse stoelen
≈ Een vooronder (afsluitbaar) met twee tweepersoons bedden
≈ Ruime pantry met koelkast, spoelbak en 4 pits kooktoestel en voldoende kastruimte

Video Hamal

beleid bij korting

Sa 14.00 Uhr
Sa 12.00 Uhr

faciliteiten vanHamal

Vaarbewijs is niet verplicht.

Reactie van gasten (0 reacties)

Huurvoorwaarden en regels in het kort: 1. De boten zijn all-risk verzekerd met een eigen risico van € 350,- per geval. De verzekering geldt niet voor de Waddenzee, de Zeeuwse stromen en het IJsselmeer. Het bevaren van deze wateren is niet toegestaan. 2. Pas na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. De aanbetaling dient binnen 14 dagen na reservering te zijn voldaan. Nadat verhuurder de aanbetaling heeft ontvangen, ontvangt huurder een bevestiging met het nog resterende bedrag, dit bedrag dient huurder uiterlijk 3 weken voor het wegvaren te voldoen. 3. De € 350,- borg (tevens eigen risico) dient voor afvaart te zijn voldaan. De borg wordt terugbetaald als de boot schoon, volgetankt en in goede staat teruggebracht is. 4. Schade dient huurder direct te melden aan verhuurder. 5. Brandstof, haven-, brug- en sluisgelden zijn voor rekening van de huurder. 6. De huurperiode loopt van: Aankomst Vertrek Week: Zaterdag 14 uur tot en met Zaterdag 12.00 uur 7. Vaar niet te snel in onoverzichtelijk water, zodat u in alle omstandigheden het schip in bedwang heeft. Varen onder invloed van drank en/of drugs is ten strengste verboden. Draai niet met de schroef in ondiep water, zoals bij de wal, bij het aanleggen en wegvaren. Vaar niet bij nacht. 8. Het is niet toegestaan andere vaartuigen op sleeptouw te nemen of uzelf te laten slepen zonder toestemming van verhuurder. 9. Reparaties mogen niet zonder toestemming van verhuurder worden uitgevoerd. 10. Huisdieren in overleg. 11. Legitimatie verplicht. Minimum leeftijd 21 jaar Annulering: Indien de huurder de huurovereenkomst wil annuleren, moet hij de verhuurder zo spoedig mogelijk hiervan schriftelijk in kennis stellen.  In geval van annulering is de huurder aan de verhuurder een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd te hoogte van: -25% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot 90 dagen vóór de aanvang van de huurperiode; -50% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot 60 dagen vóór de aanvang van de huurperiode; -75% van de overeengekomen huursom in geval van annulering tot 30 dagen vóór de aanvang van de huurperiode; -100% van de overeengekomen huursom in geval van annulering binnen 30 dagen vóór de aanvang van dehuurperiode dan wel op de ingangsdatum van de huurperiode, alle voornoemde schadeloosstellingsbedragen met een minimum van € 95,- In geval van annulering door de huurder kan hij de verhuurder om in de plaatsstelling van een derde verzoeken. In het geval vorenbedoelde derde voor de verhuurder acceptabel is, is de huurder € 95,- administratiekosten verschuldigd.

Hamal Nederland

Uw algehele beoordeling

Boekings nummer

Pin code

Titel van de beoordeling

uw beoordeling

Wat voor soort reis was dit?

  • zakelijk
  • als stel
  • familie
  • vrienden
  • alleen
× WhatsApp